Συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» παραχώρησε ο γνωστός τράπερ, FY, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον φίλο του Mad Clip, ο οποίος πριν έναν χρόνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Αυτή τη στιγμή έχεις τα χρήματα να κάνεις πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοι σου.

Όταν είχα πρωτοέρθει στα νότια προάστια στα 16 μου, έλεγα «μια μέρα εδώ θα μείνω». Το 2019 έβγαλα αρκετά χρήματα, έλεγα «τώρα τι θα τα κάνω αυτά τα λεφτά;». Έτσι, μέσα στην καραντίνα μετακόμισα στην Αθήνα, που καλώς ή κακώς έχει καλύτερο δίκτυο. Ακόμα και στην καραντίνα, όταν όλοι ήταν μέσα, εμείς μαζευόμασταν στο μακαρονάδικο του Mad Clip.

Τώρα που έχει περάσει καιρός από τον θάνατο του…

Έντεκα μήνες.

Πες μου την πρώτη εικόνα σας που σου έρχεται στο μυαλό.

Νοέμβρης 2020, Αττική οδός, στο αυτοκίνητο του, να ακούμε το Turn on the lights του Future και να τραγουδάμε. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του στο μυαλό μου, τόσο φρέσκια η ανάμνηση του που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει «φύγει». Νιώθω σχεδόν ότι ξέρω τι κάνει τώρα, ότι θα περάσει με το αμάξι του κάτω από το σπίτι μου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι και είχε πολλούς φίλους μάς το έκανε με έναν τρόπο λίγο πιο εύκολο. Όλοι είχαμε να λέμε τα καλύτερα. Μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο ήταν για την οικογένεια του. Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η ραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!