Την πρώτη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, η οποία είχε θέμα τη vegan gourmet κουζίνα, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας στο «Game of Chefs».

Οι τρεις σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, διάλεξαν 4 άτομα από την ομάδα τους για να  διασταυρώσουν τις κουτάλες τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Για την ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ (ΛΑΝΤΟΣ) μαγείρεψαν οι Μιχάλης Λαζαρίδης, Φραγκίσκος Μπαλαρίνης, Φράνς Χοριέτι και Άντζελα Παπαβασιλείου.

Για τη ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ) μαγείρεψαν οι Άγγελος Σακάι, Ελένη Σκληρού, Διαμαντής Αναστασόπουλος και τον Δημήτρης Καΐσης.

Για τη ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ) μαγείρεψαν οι Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Ηλίας Σταμάτης Τεχάντα Καρακατσάνης, Γιώργος Μπερκάκης και Άλκης Μαρκογιαννάκης.

 Η Ντορέττα ανακοίνωσε πως δεν ισχύει, πλέον, η ασυλία για τις ομάδες που κερδίζουν. Όλοι οι παίκτες θα μαγειρεύουν και στην ατομική δοκιμασία αποχώρησης εκτός από έναν στον οποίο θα δώσει την ασυλία ο ίδιος ο σεφ της ομάδας.

Η Ντορέττα ζήτησε από τους κριτές να διαλέξουν σε ποιον παίκτη θα δώσουν την ασυλία στην περίπτωση, που η ομάδα τους κερδίσει την ομαδική δοκιμασία.

Ο Άγγελος Λάντος έδωσε ασυλία στην Άντζελα Παπαγεωργίου.

Ο Βασίλης Μουρατίδης έδωσε ασυλία στον Δημήτρη Καΐση.

Ο Άνταμ Κοντοβάς έδωσε ασυλία στον Γιώργο Μπερκάκη.

Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες δοκίμασαν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν σε ποια ομάδα ανήκε το καθένα, τα έκριναν και έδωσαν την ψήφο τους σε αυτά που ξεχώρισαν. Η ομάδα που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε νικήτρια ήταν η χακί ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με σκορ 11-0-0.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!