Στο πλευρό του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς στέκεται με ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγός του, Γελένα Τζόκοβιτς, σχετικά με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τη συμμετοχή του στο Australian Open και το γεγονός πως είναι ανεμβολίαστος.

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει υπό κράτηση σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, η σύζυγός του έκανε την πρώτη ανάρτηση για την περιπέτεια του «ανεμβολίαστου» άντρα της.

Η Γελένα Τζόκοβιτς  ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη και ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε υγιείς.

Και θα εξελιχθούμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να βρω ευγνωμοσύνη (και κατανόηση) αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβαστούμε όλοι πέρα από κάθε σύνορο είναι η Αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια ισχυρή δύναμη. Εύχομαι να είστε όλοι καλά!», έγραψε η Γελένα Τζόκοβιτς στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!