Ο Δούκας του Sussex, ο οποίος εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα και κατοικεί σήμερα σε μία έπαυλη 11 εκατομμυρίων λιρών στην Καλιφόρνια, έλαβε ευχές γενεθλίων από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος κλείνει τα 47 του χρόνια.

Η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ,  θέλησε να του ευχηθεί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αναδεικνύουν την φιλανθρωπική δράση του εγγονού της την περίοδο που ήταν βασιλιάς.

 Από την άλλη ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πραγματοποίησαν μία απλά ανάρτηση στο Twitter για τα γενέθλια του Δούκα του Sussex. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν μία φωτογραφία-πορτρέτο του Harry, την οποία συνόδευσαν με την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά Πρίγκιπα Harry» και  ένα emoji κόκκινο μπαλόνι.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο Δούκας θα γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Όσον αφορά τη σχέση μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex με τη βασιλική οικογένεια, ο συγγραφέας του «Finding Freedom» Omid Scobie που έγραψε τη βιογραφία των Harry και Meghan με την Carolyn Durand, υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές «σημειώνουν πολύ μικρή πρόοδο» προς το δρόμο της συμφιλίωσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!