Ο Gerard Leto έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να σκαρφαλώνει σε έναν τοίχο ενός ξενοδοχείου στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής εντοπίστηκε να σκαρφαλώνει τον πέτρινο τοίχο του «Hotel De Rome» στο Βερολίνο τη Δευτέρα. Ένα βίντεο εμφανίστηκε στο Twitter και σε λιγότερο από 24 ώρες έχει ήδη συγκεντρώσει 4,7 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 17 χιλιάδες likes.

Ο frontman του συγκροτήματος «30 Seconds to Mars», ο οποίος είναι λάτρης της αναρρίχησης όπως έχει δηλώσει, σκαρφάλωσε μέχρι ένα ορισμένο ύψος πριν αποφασίσει ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει. Επιπλέον, φάνηκε να εκτελεί το ακροβατικό χωρίς ιμάντες.

Ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε για να δει τι συνέβαινε και πολλοί θεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν συνειδητοποίησαν ότι όντως ήταν ο Gerard Leto που σκαρφάλωνε στον πέτρινο τοίχο.

Το TMZ ανέφερε ότι ο ηθοποιός ήταν με τον Younes Zarou, έναν TikToker που κάνει τρελά κόλπα και ακροβατικά, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν έγινε στα πλαίσια κάποιας συνεργασίας των δύο, ή εάν πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια κάποιου γυρίσματος.