Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα προβλήματα στο πρώτο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα προβλήματα  στο πρώτο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς»

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «MYtv» παραχώρησε  ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματά του μόλις μπήκε ξανά στο καφενείο του Φατσέα, αλλά και για τα προβλήματα που υπήρχαν στο πρώτο γύρισμα του ριμέικ της σειράς.

Πριν από λίγο καιρό ξεκινήσατε γυρίσματα και για το “Καφέ της Χαράς”. Μιλήστε μας για αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή…

Η πρώτη φορά που είπαμε ότι μας ενδιαφέρει να κάνουμε ξανά το “Καφέ της Χαράς” ήταν το 2010 με την προϋπόθεση να υπάρξουν οι ιδανικές συνθήκες. Αυτές βρέθηκαν τώρα, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Κακά τα ψέματα, είναι μια σειρά που την έχουμε αγαπήσει όλοι, και οι θεατές και οι συντελεστές, ενώ προσωπικά με σημάδεψε και έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Της χρωστάω πολλά. Σίγουρα έχουμε μεγάλη χαρά για αυτό που γίνεται αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Το να κάνεις ξανά μια σειρά, ύστερα από 15 χρόνια, φέρεις ευθύνη απέναντι στο κοινό, αλλά και στο προηγούμενο υλικό.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν βρεθήκατε ξανά στα παλιά λημέρια;

Το πρώτο γύρισμα που κάναμε ήταν στο καφενείο και υπήρχε μια συγκίνηση που βρέθηκα ξανά σε αυτόν τον χώρο έπειτα από 15 χρόνια. Ωστόσο, η πίεση, η βροχή και το ταβάνι που έσταζε στο καφενείο, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο, οι περιπέτειες με τις κάμερες και κάποιες άλλες δυσκολίες δεν μας άφησαν να βγάλουμε αυτή τη συγκίνηση. Από εκεί και πέρα, σε ανθρώπινο επίπεδο, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού με τα παιδιά βρισκόμασταν όλα αυτά τα χρόνια και με κάποια κάναμε άλλες δουλειές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top