Η Germaine Greer είναι γνωστή φεμινίστρια και συγγραφέας από την Αυστραλία.

Η συγγραφέας στο παρελθόν είχε κάνει κάποιες αρνητικές δηλώσεις για τη Meghan Markle, λέγοντας ότι είναι πιθανό ο Harry και η Meghan σταδιακά να «χαθούν στην απόλυτη λήθη». Τώρα η Greer επιστρέφει ακόμα πιο σκληρή. «Αν παρίστανε την ερωτευμένη τόσο καιρό, τι μιζέρια… Πόσοι ψεύτικοι οργασμοί χρειάζονται; Πόσα ψεύτικα βογκητά θα χρειαστούν ακόμα για να τα καταφέρει;»

Οι δηλώσεις της 80χρονης γυναίκας έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, όπως αυτή της αρθρογράφου του Guardian, Barbara Ellen, η οποία σχολίασε με καυστικό τρόπο τη στάση της φεμινίστριας: «Οργασμοί, ψεύτικα βογκητά… Μιλάμε για το πιο στερεοτυπικό και κουρασμένο επίπεδο κακίας από γυναίκα προς γυναίκα. Η συγγραφέας της “Γυναίκας ευνούχου” κάθεται και αναλογίζεται δημόσια κατά πόσον μια γυναίκα βλέπει τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της ως κερδοφόρο “πελάτη”. Και το χειρότερο δεν είναι πόσο χυδαία, αλλά πόσο προβλέψιμα και μονότονα έχουν γίνει τέτοια σχόλια. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν επιτίθεται στη Meghan Markle στις μέρες μας;»

 

Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει και κατά πόσο θα επηρεάσει τη Μeghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry όλη αυτή η σκληρή κριτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!