Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρός της με μεγάλη ανησυχία.
Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της.
Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει. Ο Δημοσθένης (Κούλλης Νικολάου) εμφανίζεται στη Μάνη κι ενημερώνει τον Κωνσταντίνο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει κι αυτός τη δημαρχία.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
.jpg)