Ο Λυκούργος με την Μαργαρίτα είναι ακόμη στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου και συζητάνε για το όπλο:«Ακόμα κι αν η Αθηνά σκότωσε τον Καπράλο, δεν το έκανε μ’ αυτό το όπλο. Εδώ το έβαλε ο Ιάκωβος, δεν μπορούσε να το βάλει η Αθηνά. Και ο Ιάκωβος έφυγε πριν γίνει ο φόνος. Κι αυτό θα φανεί από την βαλλιστική εξέταση.» Αργότερα θα παραδώσουν το όπλο στην αστυνομία για να γίνει βαλλιστική εξέταση.

Στη φυλακή κάποιες κρατούμενες έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι την Αθηνά. Πίσω στο καφενείο ο Κουράκος και η Ευτυχία πλέον φλερτάρουν έντονα και μοιάζει να είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουν.

Η Ισμήνη βλέπει καταλάθος στο λάπτοπ του πατέρα της το βίντεο με τον φόνο και ζητάει εξηγήσεις. Η Ιουλία συγκρούεται με τον Μάνο και τον Ισίδωρο που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να πάρει αποζημίωση η Μαργαρίτα για την απόλυσή της. Τελικά πείθει τον Μάνο αλλά η Μαργαρίτα δεν δέχεται τα χρήματα της αποζημίωσης. Η Άννα τα ξαναβρίσκει με τον Λεωνίδα χάρη στη συνομωσία της Ευτυχίας και της Βασιλικής. Ο Στάθης κλείνει συμφωνία με την Χρυσούλα για να του αναλάβει το νοικοκυριό.

Ο Κουράκος πηγαίνει στο στριπτιτζάδικο και κάνει έρευνα για τον Δημήτρη Καπράλο. Αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο αλλά όχι τον Δημοσθένη που είναι σίγουρος πως ο αστυνόμος δεν θα καταλείξει πουθενά.

Ο Στέφανος ανακοινώνει από το τηλέφωνο στην Αρετή ότι παντρεύτηκε την Ελένη στην Ισπανία και αυτή …πέφτει ξερή! Ο Δημοσθένης τσακώνει την Ασπασία μπροστά στο ανοικτό χρηματοκιβώτιο και τον φάκελο με τα 200 χιλιάρικα, ενώ στα χέρια της υπάρχουν άλλες 3.000 που θέλει να βάλει μέσα. Την αρπάζει βίαια, την κολλάει στον τοίχο και εκείνη είναι πάρα πολύ τρομαγμένη…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!