Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη αποκαλύπτει την ηλικιά της και απαντά για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη αποκαλύπτει την ηλικιά της και απαντά για τις αισθητικές επεμβάσεις


Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της ενώ αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Λέω ότι είμαι 66 ετών. Γεννήθηκα 12 Δεκεμβρίου του 1955» σχολίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για την ηλικία της και συνέχισε λέγοντας: «Προσλαμβάνω τη ζωή καλύτερα στα 66. Όχι ότι μετράω τα πόσα μου μένουν και τι θα κάνω. Εμένα μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου ότι έχεις ένα κομπιούτερ, το πιο σύγχρονο, και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν αυτά τα στοιχεία».

Όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ρωτήθηκε εάν τη νοιάζει η εμφάνισή της, εκμυστηρεύτηκε: «Βέβαια με νοιάζει. Δεν φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι outdoor. Mου αρέσει έξω στη φύση. Δεν μου αρέσει μέσα.

Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να μην μπορείς να γυρίσεις και να γυρίζεις σαν εκσκαφέας προς τα εδώ και προς τα εκεί, όχι δεν με ενδιαφέρει».

Στο σχόλιο ότι έχει επικριθεί για την προσπάθεια της να κρατήσει την εμφάνισή της η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη είπε: «Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα αν έκανε λίφτινγκ ή δεν έκανε. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top