Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη: Περιγράφει πώς κατέρρευσε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη: Περιγράφει πώς κατέρρευσε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη μιλώντας στο «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στην περίοδο που αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

«Όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί, τέλος του 2004, συνέβησαν όλα αυτά. Πήγα πρώτη φορά διακοπές με τα παιδιά στο σπίτι στο βουνό και εκεί κατέρρευσα. Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου έκαναν εξετάσεις και έλεγε στον Θόδωρο ο γιατρός φοβισμένος ότι το αίμα μου είναι σαν νερό, δεν αναλάμβανε.

Του έλεγε να με πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο για να περάσω Πρωτοχρονιά με τα παιδιά μου. Όπου σερνόμουν κυριολεκτικώς. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις και εγώ σηκώθηκα μετά και έφυγα να γυρίσω πίσω στα παιδιά – ήταν ακόμα μικρά», είπε αρχικά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Κατόπιν η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη πρόσθεσε: « Έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο. Όπως και έγινε! Με αναλαμβάνουν και με σώζουν. Γυρίζει ο Θόδωρος στην Αθήνα με τα παιδιά και αρρωσταίνει με την καρδιά του” διηγήθηκε η ίδια, ενώ συγκινήθηκε λέγοντας: “Θυμάμαι τότε τον γιο μας, έβλεπε να τρέμει το χέρι του, και του έλεγε “αχ ρε μπαμπά να μην είμαστε πιο μεγάλοι να σε βοηθήσουμε”. Και θυμάμαι να μου λέει η Καρολίνα, τότε είχε κατέβει με τα παιδιά, “μαμά πάω το βράδυ -αγάπη μου- και ακούω αν αναπνέει…”. Και εγώ ήμουν στο νοσοκομείο τότε! Λοιπόν όταν τα περάσεις αυτά, πεις ότι μπόρεσες και τα ξεπέρασες, τα βλέπεις όλα με διαφορετική οπτική.

Τι αξίζει να κάνω, πού αξίζει να δοθώ, τι έχασα και αξίζει να το αναπληρώσω, πώς μπορώ να μάθω τους γύρω μου για αυτά τα πράγματα… Για αυτό μιλάω με γυναίκες πολύ όπου πηγαίνω. Με λίγα λόγια, επειδή το ρίξαμε λίγο και είναι λογικό γιατί η ζωή μας δεν είναι μόνο γέλια και χαρές, αυτό που μου έδωσε αυτή η χρονιά είναι αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο και δεν το αλλάζω με τίποτα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top