Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις των followers του από Instagram και Twitter. Στις απαντήσεις του ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη σύζυγό του εξηγώντας πως η εικόνα που έχουμε για εκείνον απέχει από την πραγματικότητα.

«Δεν θα φώναζα ποτέ “θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου”. Η ΑΕΚ είναι ιδέα, είναι ρίζες, είναι πολλά πράγματα. Έχω ακόμα μέρες να σκεφτώ το πρώτο ραντεβού της κόρης μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι πράγματα που θα με ταράξουν. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε σε κάτι βραβεία στην Κύπρο και από τότε ταυτιστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είμαι πολύ περήφανος για τη Μαρία, τη θαυμάζω πολύ. Δεν κάνει πράγματα για να προκαλέσει. Το σεξαπίλ που έχει είναι φυσικό και της βγαίνει απλόχερα. Αν προκαλούσε, δεν θα μου άρεσε.

Έχει υπάρξει στιγμή που της έχω πει ότι “αυτή τη φωτογράφιση θα μπορούσες να μην την έχεις κάνει αυτή τη στιγμή”. Στο πρώτο μας ραντεβού της έκανα το τραπέζι… σπίτι μου. Πέρασε πολύς καιρός από το πρώτο μας ραντεβού για να κοιμηθούμε μαζί. Μου έκανε τη δύσκολη, αλλά την κατάφερα. Το χειρότερο που μπορεί κάποιος να πει για μένα είναι ότι είμαι οξύθυμος και ότι βρίσκω το πλακώνω στο ξύλο. Είμαι το ακριβώς αντίθετο. Η Μαρία κάποια στιγμή τσαμπουκαλεύτηκε σε κάποια που με κοίταγε έντονα, επίμονα και με θράσος. Πριν τη Μαρία είχα αρκετές σχέσεις με διάσημες που δεν μάθατε ποτέ.

Θα μπορούσα να αποφύγω να πάω στο Survival Secret. Ο τρόπος που μου παρουσιάστηκε είχε προσδοκίες και ήθελα να το στηρίξω. Αν η παραγωγή και οι συντελεστές δεν κατάφεραν να το κάνουν αυτό, δεν είναι δικό μου κομμάτι», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!