Ο Γιάννης Κακλέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη αλλά και το πώς κατάφερε να το ξεπεράσει όλο αυτό.
«Κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω. Δε μου άρεσε η ζωή. Εκεί, μπήκαν στη μέση γιατροί. Τους ευγνωμονώ. Και η Φρόσω μου, η γυναίκα μου, με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Σιγά σιγά, ήταν η ευεργεσία μου στα 50 μου σε ένα άλλο στάδιο πιο συνειδητοποιημένο και όχι ως Θεός, ως άνθρωπος.
Από εκεί και πέρα άρχισα να γίνομαι…. δύσκολα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βυθιστείς σε κάτι αλλά είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος πια στους κινδύνους. Έχω γίνει πολύ πιο ταπεινός, αναγκαστικά γιατί έσπασα. Κατάλαβα και τη βασική αδυναμία που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης.
Μπορεί να μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα με την ανθρώπινη ιδιότητα. Εκεί μπερδευόμαστε πάρα πολύ. Η γενεσιουργός αιτία ήταν το ναρκισσιστικό εγώ που είχε υπεραυξηθεί. Έκανα και τη Μάλα τότε και με θαύμαζα… » εξομολογήθηκε ο Γιάννης Κακλέας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
