Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες, ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Μπερανζέ.

Το έργο θα ανέβει και πάλι στον θεατρικό χώρο «Κιβωτός» από 16 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

«Σώθηκε η παράσταση. Ήταν δική μου επιλογή ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ήμασταν και στον Ορέστη παρέα. Η παράσταση θα ανέβει 16 Δεκεμβρίου και θα είναι όλα καλά. Τον Άρη Σερβετάλη εγώ τον πρότεινα. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό, σαν σκηνοθέτης, ξέρεις πως θα το φέρει εις πέρας. Οπότε είμαι σίγουρος πως ο Αιμιλιανός θα είναι σωστός.

Είμαστε χαρούμενοι που δε θα κατέβει η παράσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης το είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Είναι ένα δικό μου παιδί. Τον ξέρω από 20 χρονών. Πήρε αυτή την απόφαση και μας το ανακοίνωσε. Θα μπορούσε να είχε μείνει να κάνουμε κάποιες πρόβες μαζί. Αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν. Οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος» σχολίασε ο Γιάννης Κακλέας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!