Γιάννης Κότσιρας: «Φέτος έβλεπα MasterChef και ο λόγος ήταν ο Παύλος Χάππιλος»

 Γιάννης Κότσιρας: «Φέτος έβλεπα MasterChef και ο λόγος ήταν ο Παύλος Χάππιλος»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει επιλέξει να μην ενημερώνεται από την τηλεόραση, παρά μόνο να παρακολουθεί ταινίες και τηλεπαιχνίδια. Ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογήθηκε ωστόσο πως φέτος παρακολούθησε το MasterChef εξαιτίας του Παύλου Χάππιλου.

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και μέσα στην τηλεόραση. Και εγώ θέλω να πω και για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ειδικά, για το διάστημα της καραντίνας, ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Θα σας πω το μόνο ριάλιτι που έβλεπα είναι το MasterChef και το έβλεπα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα» ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο Γιάννης Κότσιρας για τη σχέση του με τα social media...

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top