Γιάννης Μπέζος: «Τα reality τα θεωρώ γελοία και άνευ νοήματος»

Γιάννης Μπέζος: «Τα reality τα θεωρώ γελοία και άνευ νοήματος»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και μίλησε για όλους και για όλα.        

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά “Παρουσιάστε!, μίλησε για τη ζημιά που έχει υποστεί το θέατρο εν μέσω κορονοϊού, εξέφρασε τη γνώμη του για reality και τις σειρές μυθοπλασίας ενώ και στον κινηματογράφο, ένα πεδίο που δεν έχει δουλέψει πολύ.

Ο χώρος του θεάτρου έχει αποκτήσει βαθιές πληγές…

Το θέατρο έχει υποστεί ζημιά, δεν ξέρω αν είναι ανεπανόρθωτη, ελπίζω να μην είναι, και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει αύριο – μεθαύριο. Θα κρατήσει για κάμποσο διάστημα μέχρι να αντιμετωπιστεί αυτό που ζούμε. Το θέμα είναι να επανέλθουμε υγιείς και όχι διχασμένοι.

Τι γνώμη έχετε για τις νέες σειρές μυθοπλασίας και τα reality που γεμίζουν το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Τα reality τα θεωρώ γελοία. Είναι άνευ νοήματος. Σε ό,τι αφορά τις σειρές, θα μπορούσα να σας απαντήσω αν είχα χρόνο να παρακολουθήσω. Υπάρχει μια τάση στη μυθοπλασία και αυτό είναι και καλό και κακό.


Ποια είναι η σχέση σας με τον κινηματογράφο;

Στον κινηματογράφο έως τώρα δεν είχα μεγάλες επιδόσεις, ούτε μεγάλες συμμετοχές. Στο σινεμά ο ηθοποιός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και εξαρτάται από το πώς θα είναι από όλους τους άλλους, εκτός από τον ίδιο. Το βασιλείο του ηθοποιού είναι το θέατρο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top