Γιάννης Μποσταντζόγλου: Λαμπερή πρεμιέρα με τη σύντροφό του και την κόρη τους στο πλευρό του

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Λαμπερή πρεμιέρα με τη σύντροφό του και την κόρη τους στο πλευρό του

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η παράσταση «Η συμμορία των 5».Η μαύρη κωμωδία του William Rose παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο θέατρο Κιβωτός σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Επί σκηνής πρωταγωνιστεί ένας εκλεκτός θίασος ηθοποιών που έχουν ξεχωρίσει για τις κωμικές τους ικανότητες, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή! Φυσικά από το πλευρό του ηθοποιού στην πρεμιέρα του δεν θα μπορούσαν να λείπουν η αγαπημένη του, Δήμητρα Παπαδήμα με την κόρη τους, Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.Η Θαλασσινή μπορεί να μην αγαπά πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, πάντα όμως βρίσκεται στις πρεμιέρες των γονιών της και συνήθως συνοδεύει την μητέρα της Δήμητρα Παπαδήμα σε επίσημες εκδηλώσεις.Σε παλιότερη της συνέντευξη η 21χρονη κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου είχε δηλώσει:

«Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά. Ομως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε».

Scroll To Top