Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες»

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες και την αποχώρησή του από τη σείρα.

«Ο Κυπραίος ήταν πολύ κακός ρόλος και απεχθής Με το πώς ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έκλεισε με έναν τρόπο που και ο θεατής το δέχτηκε απόλυτα και το κατάλαβε. Τον συμπάθησαν όμως πολύ, αλλά και πριν το τέλος, στο flashback που βασανίζω τον γιο του Νέστορα, άρχισαν να συμπαθούν από εκεί τον χαρακτήρα, λόγω του ότι έκλαψα κιόλας.

Δεν ήταν εύκολο να ενσαρκώσω το ρόλο. Για να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος κάναμε πέντε συναντήσεις πριν πω το ναι γιατί δεν ήθελα να παίξω έναν τόσο κακό χαρακτήρα. Είπα τελικά τα ναι λόγω σεναρίου και καστ. Το κλάμα μου στη δολοφονία του γιου του Νέστορα δεν υπήρχε στο σενάριο, ήταν δικό μου.

Οι πιο δύσκολες σκηνές ήταν αυτή μετά το θάνατο του γιου του Νέστορα και η αυτοκτονία μου. Όλος αυτός ο διάλογος με τον Νέστορα ήταν φορτισμένος συναισθηματικά. Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήρθε πολύ φυσικά το τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top