Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας στο The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για όσα έζησε στα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Ο θανατοποινίτης», στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ηθοποιός ανέφερε και μία στιχομυθία που είχε: «Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, περπατούσα στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών. Ακούω μια μουσική, ανοίγω την πόρτα και ήταν κάπου 14 κρατούμενοι, που είχε ο καθένας το δικό του μουσικό όργανο. Ήταν σαν μια μυσταγωγία…

Εν τω μεταξύ γνώρισα κι αυτόν που ας πούμε ήταν ο αρχηγός εκεί στους κρατούμενους και του είπα ότι θέλω να πάω στην τουαλέτα για να μην πάω εκεί γύρω. Μου είπε θα έρθεις στο κελί μου. Περπατάμε σε όλη τη πτέρυγα αυτός μπροστά κι εγώ πίσω κι ο κόσμος μέσα με κοιτούσε. Στο τελευταίο κελί κάνω την ανάγκη μου και φεύγοντας καθώς περπατάμε, μου λέει ρε φίλε είναι σαν να είσαι χρόνια εδώ. Δεν σε κοιτάζουν, όπως άλλους εδώ. Γυρνάω και του λέω άσε μας ρε φίλε που εδώ και δέκα λεπτά που περπατάμε, νιώθω το π…ι σου.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!