Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη της τραπ σκηνής.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express: «Είχα μια πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν μήνα πριν ξεκινήσει. Τα είχαμε βρει οικονομικά, αλλά δεν ευδοκίμησε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κουμπάρο του, Γιώργο Λιανό: «Θα κάνω μερικές εμφανίσεις με τον κουμπάρο μου, μέχρι τον Δεκέμβρη, που φεύγει για Άγιο Δομίνικο. Το έχουμε συνηθίσει πια να φεύγει εκείνη την περίοδο. Του ταιριάζει πολύ αυτή η θέση και του εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία».

Τέλος, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με κάποιον καλλιτέχνη από τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

«Δεν είναι λίγο προσβλητική αυτή η μουσική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος Μάστορας. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν», συμπλήρωσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!