Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός απάντησε για το Asia Express, τη Μαρία Κορινθίου, αλλά και τους χρήστες στο twitter.

«Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε εγώ, ούτε η Μαρία να πάμε. Μετά μου ξαναέγινε πρόταση και η Μαρία με έστειλε στο “Asia Express”», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ερωτώμενος εάν παρακολουθεί τα σχόλια στο Twitter, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Το να ασχολούμαστε με τους ανώνυμους χρήστες του Twitter είναι λίγο αστείο. Το Twitter είναι δημόσιος λόγος και στον δημόσιο λόγο πρέπει να έχεις την ευθύνη να υπογράφεις αυτά που λες».

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: «Πού ξέρεις, μπορεί του χρόνου να μας δεις μαζί με τη Μαρία στην τηλεόραση, πού ξέρεις μπορεί και όχι. Η Μαρία στο Πρωινό είναι πολύ καλή. Αυτό που έχει κληθεί να κάνει το υποστηρίζει πολύ καλά».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε η Δούκισσα από το Πρωινό».