Γιατί η Kate Middleton ντύνει τα παιδιά της με τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά;

Γιατί η Kate Middleton ντύνει τα παιδιά της με τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά;

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Kate Middleton στις δημοσιές εμφανίσεις της να φορά σύνολα που έχει ξανά επιλέξει στο παρελθόν.

Η Δούκισσα του Cambridge παρά την οικονομική της άνεση φορά τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά διδάσκοντάς μας, πως η ανακύκλωση ρούχων -με τον οποιοδήποτε τρόπο- είναι πολύ σημαντική.

Tην ίδια «τακτική» φαίνεται να ακολουθεί και με τα παιδιά της καθώς στην ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του τρέχοντος έτους, η πριγκίπισσα Charlotte φοράει το πουλόβερ του μεγαλύτερου της αδελφού και ο Louis φοράει τα ρούχα που φορούσε ο πρίγκιπας George όταν ήταν μικρό παιδί.

 

 

Γιατί λοιπόν η Kate ντύνει συχνά τον George, την Charlotte και τον Louis με τα ίδια ρούχα;
Μιλώντας στο express.co.uk, η επικεφαλής αγοράς στο Pure Collection, Kate Stacey, δήλωσε ότι η Δούκισσα θέλει να υποστηρίξει τη βιωσιμότητα, «επαναχρησιμοποιώντας» τα ρούχα των παιδιών της.

«Η Δούκισσα προσπαθεί να ντύνεται με  βιώσιμο τρόπο μ’αποτέλεσμα να φοράει τα ίδια ρούχα περισσότερες από μία φορές. Έτσι στέλνει ένα θετικό μήνυμα και δείχνει ότι δεν φοβάται να ανακυκλώσει και τα πιο κλασικά κομμάτια που έχει στη συλλογή της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top