Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες τη βασιλική τους περιοδεία στην Αφρική. Οι εμφανίσεις της Δούκισσας του Sussex μέχρι στιγμής στο ταξίδι τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των media και των θαυμαστών της, οι οποίοι παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ που έχει επιλέξει να φορέσει.

Τη δεύτερη μέρα της περιοδείας τους, σε μια επίσκεψη που είχε το βασιλικό ζεύγος με surfers σε μια παραλία του Cape Town, οι fans της Meghan παρατήρησαν πως δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της και την θέση του στο χέρι της έχει αντικαταστήσει μια δημιουργία του brand Jennifer Meyer.

Γιατί όμως η Meghan αποχωρίστηκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της;

Όπως αναφέρει βασιλική πηγή στο βρετανικό Elle, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η Meghan αφαίρεσε το δαχτυλίδι εξαιτίας του ότι δεν ήθελε να προκαλέσει αφού γνωρίζει πως η περιοχή χαρακτηρίζεται από φτώχια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που βλέπουμε τη Δούκισσα να μη φοράει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, αφού από την αρχή αυτού του έτους, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον μικρό Archie, είχε απαθανατιστεί αρκετές φόρες να μη το φοράει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!