Γιατί η πριγκίπισσα Diana σταμάτησε να φοράει Chanel;

Γιατί η πριγκίπισσα Diana σταμάτησε να φοράει Chanel;

 

Η Diana Frances Spencer, ήταν μια γυναίκα στην οποία δεν άρεσαν οι κανόνες, τα πρωτόκολλα και τα «συνηθισμένα». Γι' αυτό, μάλιστα, πολλές φορές, οι εμφανίσεις της γίνονταν αντικείμενο συζήτησης στο Παλάτι του Buckingham, αλλά και αντικείμενο σχολιασμού από τις tabloid εφημερίδες.

Η πριγκίπισσα Diana ήξερε τι έκανε με το στυλ της.

Το ντύσιμό της αντιπροσώπευε κάθε στιγμή της ζωής της και η εξέλιξή του, ακολουθούσε αυτήν της καθημερινότητάς της.
 

Για αυτό και μετά το διαζύγιο της από τον Κάρόλο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας σταμάτησε να φοράει δημιουργίες του οίκου Chanel.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar Αυστραλίας ο designer Jayson Brundson εξήγησε τον λόγο που η Diana μετά το διαζύγιό της δεν μπορούσε να φορέσει Chanel με το λογότυπο του double C.

Ο ίδιος ανέφερε ότι επέλεγαν ρούχα για ένα ταξίδι στην Αυστραλία «Αφού ο Joh Bailey τελείωσε με τα μαλλιά της, έπρεπε να ετοιμαστεί για μια επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο και είπε ότι πρόκειται να φορέσει ένα εκρού ταγιέρ του οίκου Versace. Επρόκειτο για ένα πολύ στενό σακάκι και μια pencil φούστα και είπε ότι δεν ήξερε με τι αξεσουάρ να το συνδυάσει. Βγήκε κρατώντας πολλά παπούτσια και τσάντες, τα οποία απλά τα άφησε πάνω στον καναπέ. Και μετά είπε 'Τι λες;', οπότε ξεκίνησα να τα κοιτάω και βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel και είπε 'Αυτά θα δείχνουν πολύ όμορφα με το ταγιέρ Versace'. Εκείνη είπε ' Όχι, δεν μπορώ να φορέσω το double C logo'. Τη ρώτησα γιατί και εκείνη είπε ότι της θύμιζε την Καμίλα και τον Κάρολο. 'Έφταιγε το timing. Ήταν μετά το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Diana και ο Κάρολος χώρισαν το 1992 όταν εκείνη ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με την Καμίλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top