Γιατί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έφυγαν ακόμη για το μήνα του μέλιτος;

Γιατί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έφυγαν ακόμη για το μήνα του μέλιτος;

Ο απόηχος του γάμου της χρονιάς, ακόμη να σβήσει και όλοι τώρα, ανυπομονούν να δουν το ζευγάρι να ταξιδεύει για μήνα του μέλιτος.

Το ζευγάρι θα πάει κάποια στιγμή σε ένα εξωτικό resort στη Ναμίμπια για το μήνα του μέλιτος, αλλά προς το παρόν έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν στην Αγγλία.

Μάλιστα απόψε θα πρέπει να είναι παρόντες στη δεξίωση που γίνεται για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου. Αν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει γεννηθεί Νοέμβριο, το πάρτι στο παλάτι θα γίνει στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή τα 70ά του γενέθλια, για να τιμηθεί ως επικεφαλής και υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Η δεξίωση θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε αυτή αναμένεται να βρεθούν περίπου 6000 καλεσμένοι και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά το γάμο. 

Οικοδέσποινα στο garden party θα είναι η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, που αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 6.000 καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Meghan Markle θα δώσει το παρών της, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πια, σε ένα από τα ετήσια πάρτι της βασίλισσας που πραγματοποιούνται στους κήπους του παλατιού.

Scroll To Top