Γιατί το Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες των celebrities με ροζ κουστούμι;

Γιατί το Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες των celebrities με ροζ κουστούμι;

 

Μια ανάσα πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, οι διασημότητες βάζουν μπροστά τη δημιουργικότητά τους για να κάνουν τις οπαδούς τους να ψηφίσουν.
 

Συγκεκριμένα, η Supermajority, ένας οργανισμός που παρέχει στις γυναίκες «τα εργαλεία, τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στο να αλλάξουν την κατεύθυνση αυτής της χώρας», δημιούργησε ένα ροζ κουστούμι σε neon απόχρωση για να ενθαρύννει τον κόσμο να πάει στις κάλπες.

Με άλλα λόγια, το εν λόγω κουστούμι, σχεδιάστηκε με σκοπό να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες βλέπουν τις εκλογές, αποτελώντας μέρος μιας συλλογής που ονομάζεται «Ambition Suits You».

«Οι γυναίκες είναι η ισχυρότερη δύναμη της Αμερικής», αποκαλύπτει το brand στον ιστότοπό της. «Είμαστε η πλειοψηφία των ανθρώπων και των ψηφοφόρων σε αυτήν τη χώρα και θα καθορίσουμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών», συνεχίζει.

Ανάμεσα στις celebrities που φόρεσαν αυτό το κοστούμι και φωτογραφήθηκαν στο Instagram είναι η Ashley Graham, Kerry Washington, Zoe Saldana, Busy Phillips και Debra Messing.
Τα κέρδη από τις πωλήσεις θα μεταφερθούν στο Supermajority.

Zoe Saldana

Busy Phillips

Mandy Moore

Debra Messing

Kerry Washington

Ashley Graham

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top