Γιώργης Λαμπαθάκης: Βραδινή εμφάνιση με τη σύζυγό του

Γιώργης Λαμπαθάκης: Βραδινή εμφάνιση με τη σύζυγό του
Ο Γιώργης Λαμπαθάκης και η Χριστίνα Οικονόμου είναι ένα από πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο αρχιτέκτονας, που συμμετείχε στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» ως πολύτιμος βοηθός της Σίσσυς Φειδά​, και η αγαπημένη του είναι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Οι δυο τους, τα τελευταία χρόνια, έχουν μετακομίσει μόνιμα στη Σκύρο. «Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργης, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος του νησιού στις επερχόμενες εκλογές.


Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες και ανάμεσα στις υποχρεώσεις του φρόντισαν να βρουν λίγο χρόνο και να πραγματοποιήσουν μια έξοδο για δύο. Έτσι, βρέθηκαν σε γνωστό bar-restaurant στο Σύνταγμα, όπου δείπνησαν και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα άγχη και σκοτούρες τους. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό και να μας χαρίσουν το πιο λαμπερό χαμόγελό τους.

Scroll To Top