Ο Γιώργος Αγγέλοπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor και εξακολουθούν να διατηρούν την φιλία τους.

Ο Γιώργος Χρανιώτης φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από «Το Δικό μας Σινεμά».

Tο βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση και φυσικά να τιμήσει τους πρωταγωνιστές. Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, ο νικητής του «Survivor 1» βρέθηκε στο backstage και φωτογραφήθηκε με κάποιους από τους συντελεστές. Η φωτογραφία βέβαια που έκλεψε την παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων ήταν εκείνη στην οποία κρατά αγκαλιά τον Γιώργο Χρανιώτη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!