Γιώργος Αγγελόπουλος: «Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά»!

 Γιώργος Αγγελόπουλος: «Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά»!

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Ντάνος, που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 38, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.

«Δεν με αγχώνει το θέμα του γάμου ή του παιδιού. Νομίζω ότι είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπό σου. Το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς με έναν άνθρωπο και να σου βγάλει να θες να κάνεις παιδί μαζί του. Ή μπορεί να συμβεί και ανάποδα. Το έχω σκεφτεί, αλλά δε με αγχώνει. Θεωρώ πως πάντα υπάρχει χρόνος, γιατί δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει.

Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top