Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του «Σασμού», Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του Alpha, ενώ άφησε να εννοηθεί πως χώρισε από τη σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου.

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική. Εμείς για τον γάμο πάμε. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας. Δεν αλλάζουμε την ιστορία του βιβλίου. Ίσως να κάνουμε τροποποιήσεις και να παίρνουμε παρατάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η προσωπική μου ζωή τώρα. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά. Σιγά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!