Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε το «Παρά Πέντε» και πόσο τον φόβισε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ποια ήταν τα λάθη που έκανες και που σου έδωσαν τα μεγαλύτερα μαθήματα;

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος αλλά πάντα θα αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν δεν το είχα κάνει. Όταν τελείωσε το Παρά Πέντε, φοβήθηκα πολύ να ξαναγράψω, φοβήθηκα να αναμετρηθώ με τη συγκεκριμένη δουλειά. Αυτό με έκανε να καθυστερήσω οκτώ χρόνια να δημιουργήσω κάτι καινούριο. Από την άλλη, βέβαια, μπορεί να με προστάτεψε από την επανάληψη.

Με άλλα λόγια σε άγχωσε η επιτυχία του

Ακριβώς! Το άλλο λάθος που έκανα ήταν ότι ήθελα να είμαι πάντα πρώτος. Μετά το Παρά Πέντε, που επί δύο χρόνια είχε την πρωτιά, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η επόμενη δουλειά μου δεν θα βρισκόταν στην κορυφή. Όταν έκανα το The Voice, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να είμαι πρώτος σεναριογράφος κι ο καλύτερος παρουσιαστής κι αυτό ήταν εξαντλητικό. Μια τέτοια προσέγγιση δεν σε οδηγεί απαραίτητα στην ευτυχία -τουλάχιστον όχι εμένα καθώς κατάλαβα ότι η ανάγκη μου δεν είναι να είμαι πρώτος. Η ανάγκη μου τελικά είναι να είμαι καλά, να περνώ όμορφα, να μπορώ να κάνω τα πράγματα που αγαπώ και να διαχειρίζομαι το εικοσιτετράωρό μου έτσι όπως θέλω εγώ. Είναι φορές που είμαι ευτυχισμένος με πολύ απλά πράγματα, ακόμα και μέσα στη μοναχικότητά μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!