Τον Γιώργο Καράβα πέτυχε η  κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο νέος κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας και στη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά, έχει δέσει, έχουμε όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από ηλικίες 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ δεν περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή στις μεγάλες ηλικίες. Αυτές οι γυναίκες μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο.», είπε ο Γιώργος Καράβας στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Και συνέχισε: «Εγώ Σοφάκι την λέω, μωρό μου την λέω, όπως θέλεις την λέω. Και εγώ απορία πως λένε τη Σοφία. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Έχει έντονες απόψεις τις οποίες στηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια για ποιο λόγο να ασχολούμαστε;».

Ο ίδιος απάντησε και σε όσους ισχυρίζονται πως η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. «Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας, παρόλα αυτά, εμείς αυτό που θέλουμε δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση όσο με την προσωπικότητα αλλά και με το πόσο πιστεύει κάποια γυναίκα, τον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω» σχολίασε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!