Γιώργος Καράβας: Τι δήλωσε για τον νέο κύκλο του GNTM

Γιώργος Καράβας: Τι δήλωσε για τον νέο κύκλο του GNTM

 

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για τον νέο κύκλο του GNTM, καθώς και για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Όπως είπε ο ίδιος:

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. υπάρχει μία ιεραρχία. Το κανάλι θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπώ, είναι φίλη μου, είναι τρομερό παιδί, είναι το GNTM, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το έργο. Γιατί να μην έχω και τη θέση του coach; Μπορώ να γεμίσω πολλές καρέκλες».

.

«Υπάρχει project manager, υπάρχει κανάλι, οι αποφάσεις παίρνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους με κοινό γνώμονα το καλό του show. Η Βίκυ Κουλιανού είχε μια εξαιρετική παρουσία, έχει γνώση. Τα παιδιά τα αγαπώ, ήταν συνεργάτες μου δύο χρόνια, θα μου λείπουν όλοι. Και με τον Δημήτρη Σκουλό έκανα παρέα, με την Ισμήνη γνωριζόμαστε από παλιά, και με τον Άγγελο. Όλοι θα μου λείψουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λυθούν πολλές απορίες. Μπορεί να είναι και τρία νέα μέλη στην κριτική επιτροπή, ποτέ δεν ξέρεις».

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top