Στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Κιμούλης, με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις εναντίον δύο γιατρών, αλλά και ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στη εκπομπή «Alpha Τώρα» και τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά πρόσωπα.

«Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού.

Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μηνήσεις. Είναι μήνυση για ψευδής κατάθεση. Όσοι επιχείρησαν ή υποστήριξαν αυτό το πρόστυχο εγχείρημα κατά του Γιώργου Κιμούλη δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ποτέ. Όπου ακουμπάνε θα τρώνε μηνύσεις και αγωγές. Θα τους ταράξω στη νομιμότητα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Καπερνάρος.

Από την εκπομπή επικοινώνησαν με τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού, οι οποίες δεν ήθελαν ωστόσο να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!