Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιός είναι πρωινιάτικα;», ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με τη κόντρα του με τον γνωστό Ψυχοθεραπευτή/Σεξολόγος Dr . Γιώργο Λάγιο,  για το αν πρόκειται να λύσουν τη διαφορά τους εξωδικαστικά, καθώς έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του, δήλωσε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να λύσει τις διαφορές του μαζί του, αλλά έχει ήδη καταθέσει και αγωγή.

Παράλληλα σχολίασε το γεγονός ότι ο γνωστός Ψυχοθεραπευτής, δεν πήρε θέση για τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα μουσικά βραβεία «Mad Awards» και το δυσάρεστο περιστατικό μεταξύ του Snik και του Light.

«Βεβαίως και προχωράμε σε δικαστική διαμάχη κι έχει κατατεθεί και αγωγή. Βρέθηκε σε μια στιγμή που με κατηγορούσαν όλοι και πήγε να αρπάξει την ευκαιρία και να πάρει ένα κομμάτι της δημοσιότητας. Να πουν “μπράβο, τι καλός που είναι”. Που είναι να μιλήσει για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Όσον αφορά τον καυγά των τραπερς στα MAD, είπε:  «Να μιλήσει επώνυμα ακόμα και γι’ αυτό που έγινε στα Mad. Δεν πήρε καμία θέση. Κι απ’ ότι είδα λίγο, μιλάει πολύ αόριστα. Όχι, πιάσε στο στόμα σου λίγο… Φοβάται; Μήπως φοβάται; Γιατί δεν μιλάει να πει για τον Light και τον Snik επώνυμα; Γιατί; Για να μην πάνε οι μπράβοι; Μπορεί να φάει ξύλο μήπως; Φοβάται;».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λάγιος είχε ήδη τοποθετηθεί για το δυσάρεστο συμβάν στα MAD Awards με συνέντευξή του στο govastileto.gr, όπου και καταδίκασε το περιστατικό.

Το govastileto.gr μετά τις δηλώσεις του Βαλάντη, επικοινώνησε εκ νέου με τον γνωστό Ψυχοθεραπευτή , ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο κύριος Βαλάντης μάλλον δε με παρακολουθεί αρκετά στενά ,γιατί αλλιώς θα ήξερε ότι τοποθετήθηκα την ίδια μέρα για το θέμα. Δεν εκφοβίζομαι ούτε από μπράβους, ούτε από τις αγωγές του και γι’ αυτό δημοσίευσα και αναλυτικό άρθρο στο site σας. Θα του πρότεινα να ξεκινήσει να με παρακολουθεί στενότερα, θα του κάνει πολύ καλό».

Μαριάντζελα Χατζηεφραιμίδου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!