Καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά ως άνθρωπο και ως πολιτικό και έκανε αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της πριν χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο.

«Είναι τόσο πολύ σπαραχτικό. Πάθαμε αυτό το σοκ την πρώτη φορά. Τα πράγματα δεν ήταν απλά. Η Φώφη το έκρυβε το γεγονός. Το είπε αλλά έχω μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν πολύ κοντά της και λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη”. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Έκανε πίσω την υγεία της. Αυτά δεν είναι γνωστά», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Κατόπιν υπογράμμισε πως η Φώφη Γεννηματά: «Περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!