Σε χθεσινοβραδινή του έξοδο, ο Γιώργος Λιανός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το The Voice, το Survivor All Star αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο παρουσιαστής, δήλωσε στην εκπομπή «Open Weekend»: «Επειδή το Survivor All Star κοντεύει να ξεκινήσει, να σταματήσουμε να κουβεντιάζουμε τα γύρω γύρω και να δώσουμε ραντεβού. Το λέω και στους παίκτες δημόσια, χρειάζεται λίγο να χαμηλώσουν οι φωνές και τα σχόλια και να συγκεντρωθούν στον πραγματικό αγώνα που ξεκινάει σε λίγο».

«Εγώ χαίρομαι πολύ γιατί τα καλέσματα που έχουν γίνει από την παραγωγή σε συγκεκριμένους παίκτες ήταν επιτυχημένα. Δεν θα ήθελα να είμαι σε θέση παίκτη, ο οποίος δεν έκανε το οικονομικό ντιλ που ήθελε και να το βλέπει από το σπίτι του, θα ήταν λιγάκι στενάχωρο. Ξέρω ότι βαθιά μέσα τους θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία. Φυσικά και γίνεται Survivor χωρίς τον Ντάνο».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Την περίοδο που συνεργαζόμασταν μου έγιναν κάποιες προτάσεις που πίστευα ότι ήταν η στιγμή να τις αξιοποιήσω. Μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας.

Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».