Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης τη νύχτα της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» στο OPEN. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τελευταία του εκπομπή «Into the skin» ξεκαθαρίζοντας πως δεν «κόπηκε».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος».

«Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στη βραδινή εκπομπή του OPEN. «Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει».

«Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο» τόνισε, με νόημα, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top