Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα βίντεο από καρδιάς ανανεώνει την πρόσκληση για στήριξη της πρωτοβουλίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να καλυφθεί η σίτιση 100 οικογενειών που πλήττονται αυτή την περίοδο και βρίσκονται σε ανάγκη επιβίωσης.

Ο ίδιος συμμετέχει έμπρακτα αφού έχει αναλάβει τη σίτιση 8 οικογενειών για ένα μήνα και, όπως αναφέρει και στον προσωπικό του μήνυμα η συμμετοχή όλων μας έχει ήδη εξασφαλίσει να ενταχθούν στο πρόγραμμα στήριξης περισσότερες από 50 οικογένειες και 100 παιδιά.

Ο μοναδικός καλλιτέχνης, με το βίντεο αυτό από τα social media του, το όποιο έχει ως φόντο ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι από τους γονείς του, όπως αναφέρει, δείχνει για ακόμα μία φορά την ευαίσθητη πλευρά του και τη συνειδητοποιημένη στάση του απέναντι στο συνάνθρωπο, προσκαλώντας τον κόσμο να στηρίξει την πρωτοβουλία και να προσφέρει ο καθένας από 1 ευρώ μέχρι όσο μπορεί, ή έστω να διαδώσει με τη σειρά του το μήνυμα της πρωτοβουλίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μπαίνοντας στο www.supportmazi.gr/paramenoumediplatous, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες!

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ευχαρίστησε με μία το Γιώργο Μαζωνάκη για την πολύτιμη συμβολή του, με ένα συγκινητικό μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στο Μαζί για το Παιδί στον Γιώργο Μαζωνάκη | @georgemazonakis για την έμπρακτη, προσωπική στήριξη και την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια μας να αγκαλιάζουμε ακόμη περισσότερες οικογένειες σε ανάγκη που δοκιμάζονται περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη διαφορά».

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!