Γιώργος Παπαγεωργίου:Πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες»

 Γιώργος Παπαγεωργίου:Πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία με την σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη αλλά και στο πως αντιμετωπίζει ο ένας τις ερωτικές σκηνές του άλλου.

«Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου και τυχαία μέσω μιας παρέας τη γνώρισα σε ένα μπαρ. Εκείνο το βράδυ λίγο τα είπαμε και μετά από επτά μήνες βγήκαμε ένα ραντεβού. Δεν είχαμε πολλούς κοινούς φίλους οπότε κάπως ξαναβρεθήκαμε, είπαμε να πάμε για ένα ποτό, και κάπως έτσι προέκυψε», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσο για το αν ζηλεύει ο ένας τις ερωτικές σκηνές του άλλου ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε:

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Και τώρα με τη “Σκοτεινή θάλασσα” βλέπουμε τα επεισόδια, υπάρχει μια ερωτική σκηνή, μου κάνει κάτι μουτράκια. Ξέρει, όπως ξέρω και εγώ ότι είναι στη δουλειά αυτό και δεν έχει καμία βάση. Μπορεί να συμβεί να ερωτευτείς στα γυρίσματα αλλά αν είσαι με τον άνθρωπό σου και είσαι καλά…

Η διαδικασία μιας ερωτικής σκηνής μέσα σε ένα γύρισμα δεν έχει ίχνος ρομαντισμού. Ο τηλεθεατής βλέπει μια πολύ ρομαντική σκηνή αλλά αν έβλεπε τι συμβαίνει από πίσω… Η Δανάη όταν είδε αυτή την ερωτική σκηνή μου είπε, “πήρες την εκδίκησή σου για ότι έχω κάνει στις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top