Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στις κάμερες ο Γιώργος Ψυχογιός,  όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ψυχογιός με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη ο ίδιος στο παρελθόν από τον μέντορά του.

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν μέντοράς μου. Ήταν ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Για αυτό σας λέω. Ο καθένας έχει μία συμπεριφορά ακόμα και στην κακοποίησή του. Δεν θέλω να πω ότι αυτό με εξέλισσε, με έκανε όμως πιο δυνατό. Η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση. Γιατί δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση, που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, σε διαλύει αυτό. Στην πρόβα, στη σκηνή, στην παράσταση.

Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής. Λεκτική και ψυχολογική βία τεράστια. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά τη δουλειά σου και να πάει ο ρόλος λίγο πιο πέρα. Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση. Τώρα εγώ απολαμβάνω τη δουλειά μου, στα 60 μου, που έχω φύγει από αυτόν τον άνθρωπο. Μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα με ωραίο τρόπο ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και με άλλο τρόπο. Ήμασταν φίλοι και συνεργάτες χρόνια. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω. Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ψυχογιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!