Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τη δική του άποψη για την τραπ μουσική ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που συνεργάστηκε με τον Snik πέρυσι τον χειμώνα.

«Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου. Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες.. Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα..
Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου.

Δεν με ακούει ο Snik, μπορεί να μην τον ακούω κι εγώ. Σκεφτήκαμε απλά ότι αυτός κάνει ένα είδος μουσικής, εγώ κάνω ένα άλλο, φτιάχνουμε ένα κλαμπ. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους.. Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!