Ο Γιώργος Σαμπάνης με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ιταλία λόγω των γυρισμάτων του νέου του τραγουδιού στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι και πάλι η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή. Μέσα σε όλα όμως, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στο πρόσφατο τροχαίο που είχε λέγοντας πως είδε να γράφονται πολλές ανακρίβειες γύρω από το τι πραγματικά συνέβη.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη αν θέλει να μπει και η αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή στο πλάνο για να τους πει απλά μια καλησπέρα με τον τραγουδιστή να απαντά, «Έχει κοκκινίσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!