Γιώργος Σουξές: Η συγκινητική αποκάλυψη για ένα γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες

 Γιώργος Σουξές: Η συγκινητική αποκάλυψη για ένα γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες

 

Ο Γιώργος Σουξές, που φέτος το απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, συγκίνησε με την αποκάλυψή του για ένα συγκεκριμένο γύρισμα που είχε με την κυρά Δέσπω, την τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά, μιλώντας στο περιοδικό «ENJOY» που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη Δημοκρατία.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη υποκριτικά σκηνή;

Αυτή που το κοινό έχει επιλέξει και όταν με σταματούν στο δρόμο μου λένε ότι δάκρυσαν. Εκείνη που η κυρία Δέσπω ήθελε να γλεντήσει και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Εδώ θα σας εξομολογηθώ κάτι: Στη σκηνή αυτή έβλεπα τη μάνα μου. Επειδή και αυτή πέρασε παρόμοια προβλήματα, αυτά που έλεγε ο Προύσαλης στη μητέρα του, που την κανάκευε ως κορίτσι, τα ίδια έλεγα κι εγώ στη δική μου.

Πολλά από τα λόγια που είπα ως Προύσαλης στη Δέσπω ήταν δικές μου ατάκες, αυτοσχεδίασα. Και η σεναριογράφος η Μελίνα Τσαμπάνη και ο σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος τα άφησαν, γιατί έβλεπαν ότι αυτά που έλεγα ήταν εκείνα που είχα πει φορτισμένα στη δική μου μάνα, είτε αυτά που δεν είχα πει και βρήκα την ευκαιρία να τα βγάλω από μέσα μου.

Ξέρετε τι είναι να είσαι κατάκοιτος σε κρεβάτι; Με πήραν τα κλάματα σε αυτή τη σκηνή. Έκλαιγα πραγματικά, σαν να έβλεπα τη μάνα μου με το μπαστούνι στην πόρτα να μου λέει “θέλω να χορέψω”. Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί θυμήθηκα πόσο φρόντιζα τη δική μου μάνα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top