Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος  μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε και τη λάθος διάγνωση που του είχε κάνει ο γιατρός.

Αισθανθήκατε ποτέ ότι πιάσατε πάτο;

Κάποτε είχα ένα άσχημο ατύχημα με τη μηχανή κι ήξεραν όλοι εκτός από εμένα ότι θα μου έκοβαν το πόδι. Λόγω αυτού του ατυχήματος ο γιατρός μου είπε ότι θα κουτσαίνω και θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Όταν το έμαθα, σκέφτηκα ότι θα αυτοκτονούσα γιατί δεν θα μπορούσα να σταματήσω την υποκριτική.

Μόλις έκανα την εγχείρηση κι έφυγα από το νοσοκομείο με μεγάλη δυσκαμψία στο πόδι μου, ρώτησα μια χορεύτρια φίλη την Μαριλένα Καρέτα «τι κάνετε εσείς οι χορευτές όταν χτυπάτε;».

Μου είπε τότε το καλοκαίρι να περπατώ στην άμμο στην παραλία. Πράγματι για δύο μήνες περπατούσα συνέχεια μέσα κι έξω από το νερό.

Όταν ξαναπήγα για εξέταση την πρώτη φορά, για να μην χαλάσω την εντύπωση του γιατρού έκανα ότι κούτσαινα. Την άλλη φορά περπάτησα κανονικά και φώναξε όλη την ομάδα που με χειρούργησε κι αφού με είδε να περπατώ τους είπε «αυτό που βλέπετε δεν υπάρχει». Δεν το δέχτηκε ακόμη και που το είδε με τα ίδια του τα μάτια, γιατί η ιατρική έλεγε άλλα. Όμως ο άνθρωπος δεν ελέγχει τη φύση. Η φύση ελέγχει τα πάντα. Ο Θεός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!