Ο Γιώργος Τσαλίκης, το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια στο Open και μίλησε «Ανοιχτά» για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολυσυζητημένη ανατροπή που συνέβη με την παρουσίαση του φετινού κύκλου του Big Brother.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο ανοιχτά θα ανοίξουμε όλα τα άλλα θέματα και θα κλείσουμε αυτό. Το θέμα ΣΚΑΪ, Γκουναροκατάσταση και μανούρα. Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά και κάποια στιγμή έμαθα ότι θα παρουσιάσει το Big Brother κάποιος άλλος».

«Το θέμα μου το γενικότερο με την φάση είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να το παίρνει και να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει στα σκουπίδια και να μη μιλάς. Τέλος. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή».

«Με τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλούσαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να πάρουν την εκπομπή. Όταν το είπα αυτό δημοσίως, δεν έκαναν καμία κίνηση» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. «Ξέρω την γενικότερη συνθήκη. Ας φύγουμε από τα παιδιά, ας φύγουμε από το ζευγάρι. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, τίποτα απολύτως. Αυτό που είχα το είπα. Ούτε λούφαξα, ούτε μίλησα, ούτε δεν μίλησα. Ας το λήξουμε το θέμα με τα παιδιά. Το θέμα τελειώνει με τα παιδιά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!