Ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι καλεσμένος την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης έπαιξε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε μεταξύ άλλων και για το συμβόλαιο που είχε με τον ΣΚΑΙ για το Big Brother και ο τραγουδιστής είπε σχετικά: «Είχα ένα συμβόλαιο και ξαφνικά άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο (τον ΣΚΑΙ), εξαφανιστήκανε, όταν γύρισα εδώ, εγώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Big Brother, έκανα ραντεβού μαζί τους, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι μπορεί να μην γίνει το Big Brother… Το ήξερε όλη η πιάτσα. Ρε συ Αννίτα, εδώ λέμε κάτι αυτή τη στιγμή, συζητάμε για μια δουλειά και μετά από τρεις ώρες το ξέρει όλος ο χώρος. Δεν το ξέρεις αυτό; Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις, δηλαδή όταν είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στη Μαλέσκου, ήμουνα στο δρόμο για το δοκιμαστικό για την εκπομπή και το έπαιζε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της.»

Και συνέχισε λέγοντας: “Το θέμα μου το γενικότερο με τη φάση είναι ότι απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να παίρνει να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια, και να μη μιλάς. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή”.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!