Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, η Μάρθα, βλέποντας την Μαρίνα σε κρίσιμη κατάσταση, απελπίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται έξαλλη με την Κάτια. Ο Αντρέας φεύγει από το σπίτι κι εγκαταλείπει την Κάτια, αγνοώντας τις εκκλήσεις της… Η Λίλιαν επισκέπτεται τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και λυγίζει βλέποντάς την.

Ο Φώτης κι ο Μιχάλης νιώθουν ενοχές για την επίθεση στη Μαρίνα, επειδή δεν ήταν μαζί της, να την προστατέψουν. Παράλληλα, ο Σταύρος παρηγορεί τη Ρένα κι έρχονται κοντά ακόμη περισσότερο. Μετά από μια κουβέντα με τη Μάρθα, τον Φώτη και τον Αντρέα, ο ντετέκτιβ πηγαίνει στην Κάτια, με σκοπό να μάθει τι ρόλο έχει παίξει στην επίθεση κατά της Μαρίνας, αλλά εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη.

Σίγουρος ότι η σχέση τους δεν είναι καθαρά συναδελφική, ανακρίνει τον Άκη και μαθαίνει ότι ο λόγος που γυροφέρνει τη Λυδία είναι ότι του αρέσει η αδελφή της, η Μπέλα. Ο Άκης, όμως, δεν έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή και απέχει πολύ από το μοντέλο του τέλειου άντρα, έτσι λοιπόν ζητά τη βοήθεια του Σάββα για να κερδίσει τη Μπέλα. Αν και κανένας δεν πιστεύει ότι ο Άκης και η Μπέλα ταιριάζουν, ο Σάββας προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη γυναίκα του είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Ακόμα και την προξενήτρα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!