Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τη βασανιστική μάχη με τον εαυτό του, την έπαρση και το αλκοόλ, αλλά και την απόφασή του να αλλάξει τη ζωή του.

«Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Στο τέλος, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε: «Όταν ήρθε το L.A.P.D. ήμουν σε σκοτεινή φάση. Αποφάσισα να αλλάξω όταν διαπίστωσα ότι η υπόλοιπη μισή ζωή μου δεν θα αντέξει να πάει έτσι. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!