Γιος του Julio Iglesias o Javier Sánchez μετά από απόφαση του δικαστηρίου!

Γιος του Julio Iglesias o Javier Sánchez μετά από απόφαση του δικαστηρίου!

Ο 43χρονος Javier Sánchez Santos είναι γιος του διάσημου τραγουδιστή Julio Iglesias αποφάσισε σήμερα ένα δικαστήριο που κλήθηκε να διευθετήσει το ζήτημα αναγνώρισης πατρότητας.

Το Ισπανικό δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγνώρισε τον Julio Iglesias ως βιολογικό πατέρα του Ισπανού, του οποίου η μητέρα διαβεβαιώνει ότι είχε σχέση μιας εβδομάδας με τον τραγουδιστή. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης της πατρότητας του 43χρονου από τη Βαλένθια και κηρύσσει τον Julio Iglesias βιολογικό του πατέρα, αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter το δικαστήριο στη Βαλένθια, διευκρινίζοντας ότι η απόφαση μπορεί να εφεσιβληθεί.

Ενώπιον του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση κεκλεισμένων των θυρών, η μητέρα του Santos, η Πορτογαλέζα Μαρία Εντίτε, είπε ότι είχε σχέση μιας εβδομάδας με τον τραγουδιστή, τον Ιούλιο του 1975 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο γιος της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, τον Φερνάντο Οσούνα.

Ο διασημότερος ισπανόφωνος τραγουδιστής παγκοσμίως αρνείτο να δώσει δείγμα γενετικού υλικού και δεν εμφανίστηκε στη δίκη. Ο δικηγόρος του Iglesias, ο Φερνάντο Φαλομίρ, είπε ότι η υπόθεση είχε κριθεί ήδη το 1999, όταν είχε απορριφθεί ένα πρώτο αίτημα του Santos να αναγνωριστεί ότι ο Julio Iglesias είναι ο πατέρας του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top